Volg mij

Volg mij
Klik op deze afbeelding om te zien waar ik ben! het wachtwoord is: vespadakar

zaterdag 27 oktober 2012

Zaterdag 27 oktober

Wat begon als een mooie dag.....

Vanochtend wakker geworden op een van de mooiste stranden van afrika, goed uitgerust begonnen aan de off-road track van vandaag, na 6 km merkte ik dat ik mn tas verloren was, rechtsomkeer dus. Niet gevonden, inmiddels moest ik wel het gas opendraaien om aan te haken bij de rest.
Dat ging erg goed, sterker nog, het ging subliem, tot het moment dat ik weer bij de groep was en ik uit het spoor van een voorganger moest sturen, toen dook ik met redelijk wat vaart het befaamde kamelengras in.en toen werd de vespa gelanceerd met mij erop. Twee salto's later opgestaan, scooter recht en gas erop, iets te overmoedig en stevig aan het balen van mijn verloren tas en de crash van zojuist gebeurde het weer, alleen nu toch een tandje heftiger. Nu is vallen in het zand redelijk onschuldig maar toch zat de schrik er nu wel in. De bezemwagen had ik al wel ingehaald dus die heeft mij en de scooter uit voorzorg toch maar ingeladen.

Behoorlijk geschrokken, van de afgelopen 3 kilometer kreeg ik wel goed nieuws via de 27mc van gert, de tas was gevonden en meegenomen! Yes.

We zitten nu in de hoofdstad van M'tanie, Nouakchott, echt te smerig voor woorden. We krijgen als groep wel politie escorte, een veilig gevoel!

Morgen rijden we naar keur-misere en van daaruit naar Senegal. De zebrabar is onze verblijf plaats voor 2 dagen en van daaruit knallen we door naar DAKAR!

Tot gauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten